College student

 Student Study Paper

п»їChapter 01

Introduction

True/False

1 . The globalization of markets as well as the importance of creativity are self-employed of one one other.

Answer: False

Difficulty: Easy

Page: one particular

2 . Flexible manufacturing technology have increased the importance of production financial systems of level.

Answer: Phony

Difficulty: Easy

Page: 1

3. Development and new technology have triggered longer product life cycles as better quality items are staying produced.

Answer: False

Difficulty: Moderate

Page: 2

some.. The elevated pace of innovation has only had a negligible effect on market segmentation and item obsolescence.

Response: False

Difficulty: Easy

Web page: 2

5. Slow development results in decreasing margins and product obsolescence.

Answer: The case

Difficulty: Modest

Page: a couple of

6. Technology can have a positive impact on each of our quality of life through improved goods and services.

Answer: The case

Difficulty: Modest

Page: some

7. Technology's effects on society are always positive.

Answer: False

Difficulty: Easy

Site: 4

8. Technology in the purest contact form is not really knowledge, but rather faith that things could possibly get better.

Solution: False

Problems: Easy

Page: 4

9. Firms that charge headlong into new product development ordinarily have short creation cycles.

Solution: False

Problems: Moderate

Web page: 4

10. Studies have got revealed that creativity is a freewheeling process that is unconstrained by simply rules and plans.

Answer: False

Problems: Easy

Web page: 4

14. The majority of hard work and cash invested in technology comes from commercial firms.

Answer: True

Problems: Moderate

Page: 4

12. GDP will relate extremely directly to the quantity of goods customers can purchase.

Solution: True

Difficulty: Easy

Site: 4

13. Practically almost all innovative concepts become successful goods.

Answer: Bogus

Difficulty: Easy

Page: 5

14. If an idea may be shown to be scientifically feasible, it can be guaranteed to become commercially effective.

Answer: Fake

Difficulty: Convenient

Page: 5

15. Based on the concept of the innovation funnel, one new idea is generally responsible for a number of new products.

Solution: False

Difficulty: Moderate

Page: 5

Multiple Choice

16. As a result of the rapid speed of development, the time between a product's introduction and its particular withdrawal from your market a. has become short.

b. is becoming more expected.

c. has become longer.

g. has not changed in any way.

Answer: a

Difficulty: Convenient

Page: two

17. While rapid innovation often rewards society, it often makes accomplishment for corporations a. more complicated as they make an effort to keep up with the newest innovations. w. profitable given that they do not innovate themselves, but instead use innovative developments of others to their advantage. c. easier as innovation always makes things less complicated.

d. more unlikely because clients will not be offering as much pertaining to goods and services.

Solution: a

Problems: Moderate

Web page: 2

18. After Askjeeve! was released as a simple way to search the net, it was accompanied by other search engines like google, some of which had improved or perhaps faster methods to search the net. This is one of how 1 innovative thought can a. ruin the organization of someone else.

b. decrease obsolescence.

c. stimulate more innovations and create a new market.

d. never be truly copied.

Response: c

Problems: Moderate

Site: 2

19. The relationship among speed of innovation and product obsolescence is a. direct (as advancement speed increases, products become obsolete even more quickly). n. inverse (as innovation velocity increases, goods become obsolete more slowly). c. roundabout (there can be an effect, but it really cannot be directly determined). m. nonexistent (there is no romance at all).

Answer: a

Difficulty: Hard

Page: a couple of

20. The majority of studies claim that

a. technology helps to maximize a country's gross household product. w. technological innovation typically...

Related

 Technology in Healthcare: Good or Bad? Essay

Technology in Healthcare: Good or Bad? Essay

I believe that technology is usually both negative and positive in the healthcare field. With technology continuously changing, there is absolutely no end to what we can carry out.…...

 Essay on Sociological Imagination-the Sociological Real picture

Essay on Sociological Imagination-the Sociological Real picture

Sociological Imagination-" The Sociological Big Picture” C. Wright Mills needed people to understand that outside of ourselves and our personal concerns, we are getting shaped by the external…...

 corruption Dissertation

corruption Dissertation

п»їParlad Dhungana English 111 11/10/2014 Data corruption In Nepal: causes and Solutions Is it possible to steer clear of corruption from society? Problem…...

 Exercise and Memory Experiment Intro Article

Exercise and Memory Experiment Intro Article

It truly is no secret that exercise is essential to an individual's physical and mental health. Workout has been related to improved flow and the flow of blood…...

 Abigail Williams: Practicing Voodoo and Fortune Essay

Abigail Williams: Practicing Voodoo and Fortune Essay

Abigail Williams, created July 12, 1680, was one of the preliminary accusers inside the Salem witch trials of 1692, which in turn led to the arrest and imprisonment of…...

 Legal Issues of The Day Essay

Legal Issues of The Day Essay

Legal Concerns during The atmosphere in the 1920's was filled with criminal activity. Much of this criminal activity originate from the people who are meant to give…...

 Hochsprung Fail Essay

Hochsprung Fail Essay

Bewegungsbeschreibung dieses Flops Hochsprung Der Flop ist perish effektivste Methode beim Hochsprung und lässt sich in 4 Phasen unterscheiden. 1 ) Anlauf…...